вівторок, 09 лютого 2010 15:55

"Локомотив" без Алієва програв "Шахтареві"

"Локомотив" без Алієва програв "Шахтареві"

У Марбельї відбулася товариська зустріч між донецьким "Шахтарем" і московським "Локомотивом". За домовленістю, команди зіграли між собою два тайми по 30 хвилин.

Важко судити, чим керувався Юрій Сьомін, визначаючи склад, а завдання Мірчі Луческу було гранично ясне. Наставник "гірників" дав можливість зіграти тим футболістам, хто напередодні у матчі проти "Кальмара" або зовсім не грав, або провів на полі не так багато часу. Решта гравців "Шахтаря" залишилися в готелі, щоб зайнятися відновлювальними процедурами.

Тренувальний матч обслуговувала зведена бригада арбітрів на чолі з Любошом Міхелом. На флангах з прапорцями відпрацювали адміністратори команд. Від "Шахтаря" був задіяний Дамір Зіннатуллін.

Незважаючи на завзятість, з якою суперники атакували один одного, до реальної небезпеки біля воріт справа доходила лічені рази. Вразити ж рамку вдалося лише одного разу. На 55-й хвилині після розіграшу кутового у виконанні Ілсіньйо та за участю Ігора Дуляя простріл у карний майданчик москвичів спокійно замкнув Маріуш Левандовскі.

Зазначимо, що новачок "залізничників" Олександр Алієв участі в матчі брав.

Додамо, що 22 лютого "Локомотив" зіграє товариський матч проти київського "Динамо".

Товариська гра (2 тайми по 30 хвилин)

"Шахтар" (Донецьк, Україна) - "Локомотив" (Москва, Росія) – 1:0

Гол: 1:0 Маріуш Левандовскі, 57

"Шахтар": Худжамов - Леонардо, Кучер, Чижов, Рац - Ілсіньйо, Дуляй, Полянський (Левандовскі, 35), Кравченко, Фомін - Адріано (Гладкий, 31)

"Локомотив": Криворучко - Бєляєв, Єфимов, Мілановіч (Бурлак, 40), Сєнніков - Черевко, Чочиєв, Концедалов, Драман (Ігнатьєв, 31) - Мінченков (Смольников, 44), Полоз

За матеріалами ТСН, ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Локомотив" без Алієва програв "Шахтареві"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути