понеділок, 08 лютого 2010 12:38

"Динамо" зіграє проти Алієва і Сьоміна

"Динамо" зіграє проти Алієва і Сьоміна

Окрім анонсованих раніше контрольних поєдинків, які було заплановано провести на двох лютневих навчально-тренувальних зборах у Португалії та Іспанії, "Динамо" проведе ще два спаринги.

Так, у п"ятницю, 12-го лютого, підопічні Валерія Газзаєва зіграють проти представника англійської Прем"єр-ліги - "Бернлі". Нагадаємо, що 10-го числа "Динамо" зіграє з місцевим "Ольяненсе", а 14-го - з лідером чемпіонату Польщі "Віслою" з Кракова. Початок всіх матчів - 15:00 (17:00 за київським часом).

В Іспанії, окрім поєдинку з пітерським "Зенітом" (23 лютого), "Динамо" узгодило умови проведення контрольного матчу з московським "Локомотивом". Спаринг запланований на 22 лютого, час початку матчу буде повідомлений додатково.

Відзначимо, що 9 лютого "Локомотив" проведе спільне тренування з донецьким "Шахтарем", в рамках якого відбудеться товариська зустріч (2 тайми по 30 хвилин).

Нагадаємо, що влітку минулого року "Динамо" вже зустрічалося з "Локомотивом" в товариському матчі на зборі в Австрії і програло з рахунком 2:3.

За матеріалами ФК "Динамо" (Київ), ТСН

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зіграє проти Алієва і Сьоміна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути