Ексклюзиви
пʼятниця, 05 лютого 2010 09:58

"Динамо" відправило Рибку в "Оболонь"

"Динамо" відправило Рибку в "Оболонь"

Завтра київська "Оболонь" відправиться на другий тренувальний збір до Анталії, який триватиме два тижні.

Список гравців, які продовжать готуватися до відновлення чемпіонату з першою командою, поки що не оголошений, проте вже зараз відомо, що тренерський штаб "пивоварів" планує перевірити у справі Олександра Рибку, який так і не розкрився в "Динамо", і ще одного молодого голкіпера, прізвище якого поки не називається, інформує "СЭ в Украине".

Всього на збір новий наставник "пивоварів" Сергій Ковалець планує взяти 25-26 футболістів.

Додамо, що в Туреччині "Оболонь" проведе три спаринги. 10 лютого кияни зустрінуться із "Спартаком" з Нальчика, 13-го, - з варшавською "Легією" або "Ягеллонією", 16-го, - з "Металістом" і, нарешті, 19-го - з "Геліосом".

А тим часом, в англійських ЗМІ з"явилося повідомлення, що "Динамо" хоче орендувати півзахисника лондонського "Челсі" Юрія Жиркова. З можливостями футболіста по спільній роботі в московському ЦСКА добре знайомий наставник "Динамо" Валерій Газзаєв.

Жирков спростував цю інформацію. Крім того, різні ЗМІ "відправляли" Жиркова в оренду в московські ЦСКА і "Спартак".

"Тільки в Києві мене не вистачало! Все це тільки чутки. Коли не граєш, то дійсно відчуваєш себе дуже погано, і все навколо здається чужим. Але зараз я граю більш менш регулярно, тому настрій зовсім інший, і ніяких думок про перехід з "Челсі" у мене не немає, - цитує Жиркова "Спорт-Экспресс".

- Сподіваюся, що часто на лавці запасних сидіти не буду. Тому що іноді це доводиться робити кожному гравцеві "Челсі". Отже сьогодні я - футболіст "Челсі" і сподіваюся продовжити кар"єру саме в цьому клубі".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" відправило Рибку в "Оболонь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути