Ексклюзиви
понеділок, 08 лютого 2010 11:58

Рибка дістанеться "Оболоні" безкоштовно

Рибка дістанеться "Оболоні" безкоштовно

Голкіпер київського "Динамо" Олександр Рибка в суботу разом з київською "Оболонню" відправився на тренувальний збір до Туреччини. Там у складі "пивоварів" динамівець постарається проявити себе, і якщо Сергій Ковалець буде задоволений його грою, клуб зробить спробу запросити Рибку в свої ряди.

Як повідомляє "Блик", мова йтиме про оренду до кінця другого кола чемпіонату. "Оболонь" і "Динамо" можуть домовитися по взаєморозрахунку, оскільки чемпіон України відкликав з оренди своїх гравців, за яких "Оболонь" проплатила до кінця нинішнього чемпіонату.

Зокрема, в "Оболоні" Рибка може замінити свого одноклубника Дениса Бойка, який зараз знаходиться в Португалії разом з основним складом "Динамо".

Тим часом, деякі досвідчені футболісти, які не затребувані наставником "біло-блакитних" Валерієм Газзаєвим, поки що знаходяться в підвішеному стані.

Мова йде про нігерійця Еммануеля Окодуву і хорвата Горана Сабліча. Обидва все ще числяться гравцями "Динамо", але поки особливого попиту у потенційних покупців не мають. Окодува грав за молодіжну команду "Динамо", проте після того, як "Динамо-2" виїхало на Кіпр, легіонер підтримує форму самостійно, як, втім, і Горан Сабліч.

"Динамо" чекає пропозицій по цих гравцях, тому заявляти за команду на другу частину сезону цих гравців поки не збирається.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Рибка дістанеться "Оболоні" безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути