понеділок, 08 лютого 2010 08:39

"Динамо" забило "академікам" п"ять м"ячів

"Динамо" забило "академікам" п"ять м"ячів

Перший контрольний матч на зборі в Португалії київське "Динамо" провело проти вихованців Академії Глена Ходдла. Підсумковий рахунок 5:0 говорить сам за себе - особливого опору підопічні Валерія Газзаєва з боку опонента не зустріли.

Традиційно Валерій Газзаєв надав ігрову практику всім гравцям, які були в його розпорядженні, і лише Хачеріді відіграв матч повністю.

Динамівці почали поєдинок дуже активно, і вже на 1-й хвилині відкрили рахунок у матчі: Зозулю штовхнули в спину у карному майданчику, і Єрьоменко з "точки" був точним.

Не минуло й семи хвилин, як вже сам Зозуля реалізував пенальті, призначений за фол проти Гармаша.

"Динамо" продовжувало контролювати гру, не підпускаючи суперника до своїх воріт. Відпрацьовуючи комбінації і тактичні схеми, які застосовуються на тренуваннях, підопічні Валерія Газзаєва методично шукали шляхи до воріт "академіків".

Активним був на лівому фланзі Калитвинцев, звідки було багато небезпечних подач у карний майданчик. Одного разу Влад і сам міг забити, але воротар парирував м"яч після його удару.

Збільшити рахунок наприкінці першого тайму вдалося Гармашу, який після дальньої передачі Ель Каддурі реалізував вихід один на один з воротарем.

У перерві Газзаєв оновив склад, випустивши вісім нових футболістів. Ще толком не розігрівшись, динамівці могли пропустити вже на перших хвилинах тайму. Благо, надійно зіграв Алмейда, який вибив м"яч після того, як суперник пробивав головою по порожніх воротах з декількох метрів.

"Біло-сині" відповіли четвертим голом: з ударом Мілевського воротар справився, а от на добивання Кравця зреагувати вже не зміг.

Крапку в матчі судилося поставити Нінковичу, який, опинившись на самоті в центрі карного майданчика, відправив м"яч у кут воріт.

Надалі "Динамо" чекають поєдинки з більш сильними суперниками, де й можна буде перевірити в якій формі зараз перебувають наші хлопці.

Зазначимо, "Динамо" завершить міжсезонну підготовку цікавим протистоянням з пітерським "Зенітом". Гра відбудеться 23 лютого.

"Динамо" - Академія Глена Ходдла - 5:0 (3:0)

Голи: Єрьоменко (1, пен.), Зозуля (8, пен.), Гармаш (40), Кравець (57), Нінкович (65).

"Динамо" (1-й тайм): Шовковський (Богуш, 30), Бетао, Хачеріді, Михалик, Несмачний, Петров, Єрьоменко, Ель Каддурі, Гармаш, Калитвинцев, Зозуля

"Динамо" (2-й тайм): Богуш (Бойко, 60), Єрьоменко (Бетао, 75), Хачеріді, Алмейда, Маграо, Вукоєвич, Нінкович, Ярмоленко, Гусєв, Мілевський (Зозуля, 79), Кравець

За матеріалами ФК "Динамо" (Київ), ТСН

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" забило "академікам" п"ять м"ячів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути