субота, 06 лютого 2010 13:02

"Динамо" відпустило Шевченка на жеребкування Євро-2012

"Динамо" відпустило Шевченка на жеребкування Євро-2012

Вчора пізно ввечері нападаючий "Динамо" Андрій Шевченко залишив розташування команди, яка проводить навчально-тренувальний збір у Фаро, і полетів до Варшави, де 7 лютого пройде жеребкування відбірного турніру чемпіонату Європи 2012 року.

Нагадаємо, що Андрій, як і легенда "Динамо" Олег Блохін, вибрані послами майбутнього європейського форуму. Сьогодні в столиці Польщі пройде генеральна репетиція, а в неділю - власне офіційна частина заходу, після якої Шевченко повернеться в розташування клубу.

Перед від"їздом до Варшави офіційний сайт "Динамо" поцікавився в Андрія, чи обговорювали вони з Олегом Володимировичем майбутнє жеребкування і розподіл ролей.

"Особисто я навіть не знаю, які обов"язки будуть на нас покладені. Відповідно, ні про який розподіл ролей не може бути і мови", - повідомив нападаючий.

Відзначимо, що Шевченку надали чартерний літак, тому з поверненням нападаючого в розташування "Динамо" недільним вечором проблем виникнути не повинно.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" відпустило Шевченка на жеребкування Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути