Ексклюзиви
середа, 30 грудня 2009 12:40

Шевченко обрав для відпочинку острів на Карибах (ФОТО)
5

Фото: Canal sports

У період зимового міжсезоння і відпусток нападаючий "Динамо" Андрій Шевченко не втрачає дарма час. У ці дні родина Шевченка проводить незабутній відпочинок на острові Барбадос.

Щоправда, після останньої гри з "Таврією" Андрію довелося трохи затриматися в Києві наздогнати сім"ю в Лондоні футболіст зміг лише через пару днів. Андрій не міг відмовити Григорію Суркісу і Мішелю Платіні, щоб взяти участь в офіційному представленні лого Євро-2012 на Михайлівській площі в Києві.

Після кількох днів у Лондоні, де Шевченко знову зміг пограти в улюблений гольф, футболіст разом з дружиною та дітьми взяли курс на Карибські острови. Острів Барбадос полюбився українцю і його родині вже давно: торік, наприклад, Андрій теж провів там весь передноворічний тиждень, граючи на пляжі в футбол маленьким м"ячем з синами Джорданом та Крістіаном.

Що цікаво, як повідомляють бельгійські ЗМІ, цього разу для розваг з дітьми Шева вибрав м"яч для американського футболу. Дружина Крістен тим часом засмагала на пляжі і милувалася, як граються діти з татом. Сам футболіст, незважаючи на віддаленість від цивілізації, все одно намагався конспіруватися: він був у чорних шортах, чорній кепці і сонцезахисних окулярах. Однак і там папараці Canal sports знайшли його.

Не дуже далеко від Шевченка на екзотичних островах любить проводити час і власник "Челсі", російський мільярдер Роман Абрамович. Перед католицьким Різдвом колишній бос футболіста придбав собі там віллу за 54 млн. фунтів. Маєток розміром у 70 акрів знаходиться на ексклюзивному, як повідомляє Daily Mail, острівці Сетн-Бартс.

blik.ua

Зараз ви читаєте новину «Шевченко обрав для відпочинку острів на Карибах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути