понеділок, 01 лютого 2010 16:11

Алієв став гравцем "Локомотива"

Алієв став гравцем "Локомотива"

Півзахисник київського "Динамо" і збірної України Олександр Алієв підписав контракт з московським "Локомотивом".

"Дійсно, контракт підписаний, - повідомив футболіст у понеділок. - Термін угоди розрахований на три роки. У вівторок планую приєднатися до своєї нової команди на зборі в Іспанії".

Прес-служба київського "Динамо" офіційно оголосила про перехід 24-річного півзахисника Олександра Алієва в московський "Локомотив".

"Футбольні клуби" Динамо "і" Локомотив "досягли остаточної домовленості щодо переходу Олександра Алієва в московський клуб. Сторонами підписані всі необхідні документи, згідно з якими з 1 лютого 2010 Алієв є гравцем" Локомотива ", - йдеться в заяві київського клубу.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що в аеропорту Шереметьєво Алієв сказав кореспондентові: "Коментарів давати поки не буду - на фарт".

Рада директорів "Локомотива" прийняла принципове рішення про придбання півзахисника збірної України, після чого президент залізничників Микола Наумов поновив перервані після Нового року переговори.

Президент киян Ігор Суркіс погодився відпустити футболіста і навіть запропонував надати "Локо" розстрочку: половину з 8 мільйонів євро російський клуб виплатить одразу, половину - в 2011 році.

"Трансферне вікно закривається 15 березня, тому крапку в справі Алієва поки ставити рано", - резюмував президент залізничників Наумов.

Чемпіонат

Зараз ви читаєте новину «Алієв став гравцем "Локомотива"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути