понеділок, 01 лютого 2010 08:38

"Локомотив" і "Динамо" знову почали переговори по Алієву

"Локомотив" і "Динамо" знову почали переговори по Алієву

Переговори про придбання "Локомотивом" хавбека київського "Динамо" Олександра Алієва увійшли до вирішальної фази, повідомляє "Спорт-Экспресс".

Рада директорів "Локомотива" ухвалила принципове рішення про трансфер півзахисника збірної України, після чого президент залізничників Микола Наумов відновив перервані після Нового року переговори.

Президент киян Ігор Суркіс погодився відпустити футболіста і навіть запропонував Алієва "Локо" на виплат: половину з 8 мільйонів євро російський клуб виплатить відразу, половину - в 2011 році.

"Локомотив" звернувся до нас наприкінці минулого тижня з найбільш конструктивною за весь період переговорів пропозицією. Трансферна вартість Алієва залишиться незмінною: ми готові коректувати лише терміни платежів.

З урахуванням того, що Валерій Газзаєв не може гарантувати Саші місце в складі і не робить кроків до того, щоб його відмовити, футболіст майже напевно зробить вибір на користь зміни клубу. У Москві його чекає тренер, який дає гарантії, і це для Алієва теж вагомий чинник", - відзначив Суркіс.

"Трансферне вікно закривається 15 березня, тому крапку в справі Алієва поки ставити рано", - додав Наумов.

По материалам LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «"Локомотив" і "Динамо" знову почали переговори по Алієву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути