середа, 20 січня 2010 12:24

"Локомотив" придбає Ізмайлова замість Алієва - ЗМІ

"Локомотив" придбає Ізмайлова замість Алієва - ЗМІ

Через нестачу фінансових коштів керівництво московського "Локомотива" остаточно визначився в доцільності покупки півзахисника лісабонського "Спортинга" Марата Ізмайлова за 8 мільйонів євро. Стільки ж вимагало за Олександра Алієва і київське "Динамо", проте потягнути придбання обох футболістів бюджет залізничників виявився нездатним.

"Сьоміну надали вибір між Алієвим і Ізмайловим, - розповіло джерело в червоно-зеленому клубі. - Обох боси "Локо" не могли потягнути. Та й ужитися в одній команді гравцям з такими складними характерами було б складно. Після недовгих роздумів Сьомін відповів, що краще придбати Ізмайлова, але все одно нагадав про необхідність підписати і Алієва, якщо все-таки таку можливість буде надано".

"Ізмайлов зараз знаходиться у чудовій формі, і його повернення в "Локомотив" бажане не тільки для мене, як головного тренера, а й для всіх шанувальників нашого великого клубу", - прокоментував ситуацію з приходом Ізмайлова головний тренер "залізничників" Юрій Сьомін.

У ситуації, що склалася, керівництву "Локо" довелося визначатися, кого з футболістів можна буде придбати у власність, а кого взяти на умовах орендної угоди. Остаточне рішення головного тренера "червоно-зелених" Юрія Сьоміна виявилося на користь свого вихованця Марата Ізмайлова.

Планується, що угода між "Локомотивом" і "Спортингом" буде остаточно оформлена до кінця січня. Що стосується подальшої долі Олександра Алієва, то "Локо" має намір взяти його в оренду на рік з першочерговим правом викупу.

Зацікавленим сторонам залишилося узгодити суму, проте вже зараз ясно, що більше, ніж мільйон євро, залізничники платити не в змозі. Якщо керівництво київського "Динамо" така сума влаштує, то Алієв перейде в стан "червоно-зелених". Якщо ні, то швидше за все футболістові постараються підшукати іншу команду, здатну заплатити за Алієва необхідні 8 мільйонів євро.

livesports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Локомотив" придбає Ізмайлова замість Алієва - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути