четвер, 14 січня 2010 13:31

"Для чемпіонату України "Динамо" укомплектоване" - Газзаєв

"Для чемпіонату України "Динамо" укомплектоване" - Газзаєв

Сьогодні, 14 січня, на прес-конференції в Конча-Заспі тренер "Динамо" Валерій Газзаєв розповів про принципи комплектації команди.

Про трансферну політику

Як видно, ми не ведемо масштабну трансферну політику зараз. Пріоритет у своїй роботі я бачу в довірі молодим футболістам, вихованцям місцевого футболу. Найближче до першого складу зараз з молодих Гармаш, ну і є Хачеріді з Ярмоленко, які зарекомендували себе добре в першому колі.

Відтепер вся трансферна політика буде носити дуже точковий характер. Гравців середнього рівня ми запрошувати більше не будемо. Будемо брати не кількістю, а якістю. Для чемпіонату України наша команда, я вважаю, цілком укомплектована.

Хоча, звичайно, кожен день ми ведемо селекційну роботу. Але, нові легіонери повинні бути набагато сильнішими за тих, які вже є у нас. Є кілька гравців, які мені сподобалися, але їхня трансферна вартість дуже висока.

Про Алієва і Бетао

Чутки для того й чутки, що б ЗМІ підтримували інтерес публіки. Що стосується Алієва, то поки я знаю лише про його бажання перейти в "Локомотив", я особисто про офіційну конкретну пропозицію "Локо" не чув. Звичайно, Алієв потрапив у не дуже комфортну ситуацію, це видно.

Він хоче в "Локо" і москвичі хочуть його, але конкретних кроків від керівництва "Локо" я не бачу. Чи то вони не визначилися точно, чи то є проблеми якісь. Серйозні люди повинні серйозно підходити до таких питань, тим більше, що вирішується доля людини. Що стосується Бетао, то він у команді, буде на зборах, все інше це в основному чутки.

Про критиці Сабо

Я думаю, це не його думки. Якщо я помиляюся, то - йому великий мінус. Але, повторюся, не думаю, що це саме його слова. Ми ж професійні тренери, у нас є своя корпоративна етика, якої ми зазвичай дотримуємося.

Про поверення з оренди

Обидва гравці їдуть на збори. Бойко мені сподобався в іграх за "Оболонь". Дедечко теж гарний сезон у "Лучі" провів, я спеціально цікавився, були дуже гарні відгуки. Я на них сподіваюся, як і на Гармаша, Калитвинцева-молодшого, Коркішко. Плюс ми взяли Шалаєва - це гравець збірної Росії 92-го року, зараз виступав на меморіалі Гранаткіна.

turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Для чемпіонату України "Динамо" укомплектоване" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути