пʼятниця, 15 січня 2010 09:48

"Налаштовуюся працювати з "Динамо" в Ізраїлі" - Алієв

"Налаштовуюся працювати з "Динамо" в Ізраїлі" - Алієв

Олександр Алієв прокоментував ситуацію зі своїм переходом в "Локомотив", який поки що не відбувся, за день до відльоту "Динамо" на збір до Ізраїлю.

Саша, є новини щодо твого переходу в "Локомотив"?

Наскільки я розумію, питання все ще залишається відкритим. Однозначного "ні" москвичі не сказали. Щось там вивчають, вирішують, консультуються... Я в "Локо" два медогляди пройшов - один в Москві, а на інший аж в Італію довелося їздити для поглибленого вивчення мого гомілкостопа, який я травмував у минулому році.

І що, є проблеми?

Ну, щось там знайшли несуттєве, але приводів для занепокоєння немає. Мене гомілкостоп не турбує, лікарі теж спокійні за нього.

Через незрозумілу позицію керівництва "Локомотива" не зменшилося бажання змінити обстановку?

Зрозумійте, я просто хочу грати і приносити користь, а не сидіти в запасі. У мене сім"я, дочка підростає... Хочу, щоб мої близькі раділи моїм успіхам, а не переживали через мої труднощі. І якщо "Локомотив" розраховує на Алієва більше, ніж "Динамо", то треба йти туди, де в мене вірять. А якщо перехід зірветься, буду зі шкіри геть лізти і доводити, що в Києві я теж можу принести чимало користі. Поживемо - побачимо. Поки налаштовуюся працювати з "Динамо" в Ізраїлі, але ситуація може змінитися в будь-який момент.

blik.ua

Зараз ви читаєте новину «"Налаштовуюся працювати з "Динамо" в Ізраїлі" - Алієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути