середа, 13 січня 2010 18:53

Доля Алієва вирішиться у п"ятницю

Напередодні Нового року офіційний сайт київського "Динамо" повідомив про те, що клуб залишає півзахисник Олександр Алієв, 25 років. Він переходить до московського "Локомотива". 8 січня футболіст мав приєднатися до складу цієї команди. За трансфер росіяни мали заплатити 8 млн євро, розбивши виплати на кілька частин і розрахувавшись повністю до 1 березня. Гравець на новому місці отримував би 1 млн євро на рік.

На початку 2010-го на вимогу "Локо" Алієв поїхав до Риму, де італійські фахівці обстежили його гомілку — футболіст травмував її у липневому матчі за Суперкубок України. Це ушкодження не дозволило йому втриматися в основному складі "Динамо" за часів Валерія Газзаєва. Італійці підтвердили, що Олександр цілком здоровий, проте керівництво російської залізниці, зокрема її шеф Володимир Якунін, так і не затвердило витрати на цей трансфер. За неофіційною інформацією, Якунін воліє повернути із лісабонського "Спортінга" свого улюбленця Марата Ізмайлова, який до того ж дешевший за Алієва — трансфер росіянина оцінюють у 6 млн. євро.


Цього тижня Алієв заявив, що залишається в "Динамо", яке учора розпочало підготовку до другої частини сезону. Підтвердив його слова і власник клубу Ігор Суркіс. У вівторок ми зателефонували президенту "Локомотива" Миколі Наумову, 56 років.

— Питання по Алієву ще не вирішено, — каже він. — У п"ятницю, думаю, ми його прояснимо остаточно, і сподіваюся, футболіст зможе стати гравцем "Локомотива".

У чому найголовніша проблема?

— Тільки в одному: в обсягах коштів, які треба заплатити за футболіста. Інші питання, зокрема особистий контракт, уже погодили.

Можливий трансфер Ізмайлова не означає, що ми відмовимося від Алієва

Пишуть, що вето на трансфер Алієва наклав власник "Локо" Володимир Якунін, який хоче бачити в команді Ізмайлова.

— Неправда. У Володимира Івановича досить інших турбот, і питаннями Алієва та Ізмайлова він не займається.

Правда, що ви летите до Лісабона по Ізмайлова?

— Нікуди з Москви найближчим часом виїздити не планую, а для того, щоб узяти Марата, мені не обов"язково бути в Португалії. І підкреслю: можливий трансфер Ізмайлова не означає, що ми відмовимося від Алієва.

Узимку "Локомотив" підписав двох півзахисників — Дмитра Тарасова та Владислава Ігнатьєва.

"Локомотив" більш-менш послідовний, залишилося купити другого Лоськова для Сьоміна, — пише користувач "Расейський ногомяч" на форумі вболівальників "Локо". — Але головна купівля зривається. Ігнатьєв та Тарасов — не зірки, не визначають гру. І краще "Локомотиву" купити одного Алієва, ніж цих двох".

Зараз ви читаєте новину «Доля Алієва вирішиться у п"ятницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути