пʼятниця, 22 січня 2010 10:21

Трансфер Алієва в "Локомотив" може поновитися у будь-який момент

Трансфер Алієва в "Локомотив" може поновитися у будь-який момент

Президент московського "Локомотива" Микола Наумов не виключає, що переговори щодо переходу в клуб півзахисника київського "Динамо" Олександра Алієва можуть поновитися у будь-який момент.

"Перехід Алієва в "Локомотив" залежить і від нас, і від "Динамо". Рушимо один одному на зустріч - значить, вирішимо питання, - цитує Наумова "Советский спорт". - Він полягає і в особистому контракті, і в ціні (за деякими даними вона коливається від 6 до 8 млн. євро). Поки ми ніяк не можемо все узгодити".

Також Наумов заявив, що максимальна сума, яку "Локомотив" готовий заплатити лісабонському "Спортингу" за півзахисника цієї команди Марата Ізмайлова - 6 млн євро. Нагадаємо, португальський клуб має намір виручити за росіянина ніяк не менше 8 млн. При цьому "залізничники" мають намір розплачуватися частинами.

"Максимум - 6 мільйонів євро, якщо платити на виплат. Але в даній ситуації ціна особливої ролі не грає, - відзначив Наумов. - Скоро Марат повинен зустрітися з президентом "Спортинга", щоб повідомити, що хоче повернутися.

Я багато разів спілкувався з Ізмайловим. Він мені це говорив не раз. І Сьомін хоче його бачити. Говорить, що Ізмайлов додасть конструктивності грі. Так, у Марата все добре в "Спортингу". Але він хоче додому".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Трансфер Алієва в "Локомотив" може поновитися у будь-який момент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути