понеділок, 23 січня 2012 17:08

Джокович у чвертьфіналі Australian Open зіграє з Феррером

Джокович у чвертьфіналі Australian Open зіграє з Феррером

Лідер рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP) серб Новак Джокович (фото) став останнім учасником 1/4 фіналу Відкритого чемпіонату Австралії (Australian Open) - першого в 2012 році турніру серії "Великого шолома".

В 1/8 фіналу Джокович переміг австралійця Ллейтона Хьюїтта з рахунком 6:1, 6:3, 4:6, 6:3. Про це повідомляє офіційний сайт турніру.

За вихід у півфінал Джокович побореться з іспанцем Давидом Феррером. Решта пар 1/4 фіналу складуть Енді Мюррей (Великобританія) - Кей Нісікорі (Японія), Хуан Мартін дель Потро (Аргентина) - Рождер Федерер (Швейцарія) і Томаш Бердих (Чехія) - Рафаель Надаль (Іспанія).

У жіночому одиночному розряді Australian Open також визначилися всі учасниці 1/4 фіналу. Чешка Петра Квітова зіграє з італійкою Сарою Еррані, данка Каролін Возняцкі - з бельгійкою Кім Клійстерс, Вікторія Азаренко з Білорусі - з Агнешкою Радванською з Польщі, а росіянки Марія Шарапова та Катерина Макарова зіграють одна з одною.

Зараз ви читаєте новину «Джокович у чвертьфіналі Australian Open зіграє з Феррером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути