понеділок, 23 січня 2012 13:27

56-та ракетка світу залишила Серену Вільямс без чвертьфіналу Australian Open

56-та ракетка світу залишила Серену Вільямс без чвертьфіналу Australian Open

Російська тенісистка Катерина Макарова перемогла колишню першу ракетку світу американку Серену Вільямс у матчі 1/8 фіналу Australian Open - першого в сезоні турніру "Великого шолома". 23 січня Макарова здобула перемогу з рахунком 6:2, 6:3 і вийшла в 1/4 фіналу змагань, повідомляє офіційний сайт Australian Open.

23-річна Макарова займає 56-те місце в світовому рейтингу. Раніше вона ніколи не доходила до 1/4 фіналу на турнірах "Великого шолома". В 1/16 фіналу Відкритого чемпіонату Австралії росіянка перемогла сьому сіяну Віру Звонарьову. Вільямс на Australian Open була посіяна під 12-м номером.

В 1/4 фіналу Макарова зіграє з Марією Шараповою (Росія), яка обіграла Сабіну Лісицькі (Німеччина). В інших парах 1/4 фіналу данка Каролін Возняцкі зіграє з бельгійкою Кім Клійстерс, білоруска Вікторія Азаренко - з Агнешкою ??Радванською з Польщі, чешка Петра Квітова - з італійкою Сарою Еррані.

У чоловічому одиночному розряді поки визначилися три пари 1/4 фіналу: Енді Мюррей (Великобританія) - Кеі Нісікорі (Японія), Роджер Федерер (Швейцарія) - Хуан Мартін дель Потро (Аргентина), Рафаель Надаль (Іспанія) - Томаш Бердих (Чехія).

Зараз ви читаєте новину «56-та ракетка світу залишила Серену Вільямс без чвертьфіналу Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути