Ексклюзиви
пʼятниця, 17 жовтня 2008 11:13

Директор "Катанії" за погрози вибити зуби Муріньо покараний на 15 тис євро

Генеральний директор "Катанії" П"етро Ло Монако усунений від виконання обов"язків на 40 днів та оштрафований на 15 000 євро (приблизно 20 000 доларів) за погрози в адресу тренера "Інтера" Жозе Муріньо, повідомляє АР.

13 вересня "Катанія" у гостях поступилася міланському клубу (1:2). Цікаво, що один з голів гравці "Катанні" забили у свої ворота. Після цього матчу Муріньо сказав, що його команда повинна була перемагати 5:1. На це Ло Монако відповів, що наставник "Інтеру" образив усю Катанію та йому потрібно "вибити зуби". Італійська федерація футболу зрозуміла слова Ло Монако як заклик до насильства.

Сам Ло Монако після інциденту в інтерв"ю повідомляв, щоб його слова не розуміли таким чином. "Мої слова у жодному випадку не були закликом до насильства, сподіваюся, це усім зрозуміло. Ми - мирні люди. За останні два роки нічого подібного не відбувалося у Катанії".

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Директор "Катанії" за погрози вибити зуби Муріньо покараний на 15 тис євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути