середа, 05 вересня 2012 18:59

Дель П'єро підписав 2-річний контракт з "Сіднеєм"

Дель П'єро підписав 2-річний контракт з "Сіднеєм"
"Це був найкращий варіант для мене і моєї родини" - Дель П'єро ФОТО: sport.ukrinform.ua

Колишній нападник "Ювентуса" Алессандро Дель П'єро став гравцем "Сіднея". Про це сам 37-річний футболіст оголосив у ході спеціальної прес-конференції.

Контракт Дель П'єро з австралійським клубом розрахований на два роки. Зарплата гравця, за неофіційними даними, складе 2 мільйони доларів за сезон.

"Радий повідомити, що я дійсно підписав контракт з "Сіднеєм". Це був найкращий варіант для мене і моєї родини. З нетерпінням чекаю початку нового етапу кар'єри і хочу досліджувати Австралію.

Зацікавленість у моїх послугах проявляли багато клубів із різних частин світу. Було достатньо пропозицій з Італії, це правда. Дійсно була пропозиція від "Ліверпуля", я цього не очікував. Але мені потрібен був інший варіант", - цитує Дель П'єро Sky Sport Italia.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Дель П'єро може продовжити кар'єру в "Сіднеї", "Монреаль Імпект", "Малазі", "Лос-Анджелес Гелаксі", "Куїнз Парк Рейнджерс" або "Муанг Тонг Юнайтед".

Зараз ви читаєте новину «Дель П'єро підписав 2-річний контракт з "Сіднеєм"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути