Ексклюзиви
пʼятниця, 31 серпня 2012 15:33

Алессандро Дель П'єро продовжить кар'єру в австралійському "Сіднеї"

Алессандро Дель П'єро продовжить кар'єру в австралійському "Сіднеї"
Дель П'єро підпише контракт з "Сіднеєм" у найближчі дні ФОТО: AFP

Чемпіон світу 2006 року з футболу у складі збірної Італії, шестикратний чемпіон Італії та переможець Ліги чемпіонів у складі "Ювентуса" форвард Алессандро Дель П'єро продовжить кар'єру в австралійському "Сіднеї", який належить колишньому президенту пітерського "Зеніту" Давиду Трактовенку. Про це повідомляє офіційний сайт "Сіднея".

Дель П'єро підпише контракт з клубом у найближчі дні. Решта пропозицій, як зазначається на сайті "Сіднея", футболіст відхилив.

Раніше повідомлялося, що італійський футболіст буде грати в чемпіонаті Таїланду за клуб "Муан Тонг Юнайтед", а його зарплата складе п'ять мільйонів доларів в рік. Однак ця інформація не підтвердилася.

Дель П'єро є вихованцем клубу "Падова". У цій команді в 1991 році він почав професійну кар'єру, а в 1993 році став гравцем "Ювентуса". За туринський клуб у чемпіонаті Італії футболіст провів 513 матчів і забив 208 голів. По закінченні сезону-2011/12 37-річний гравець став вільним агентом.

За збірну Італії Дель П'єро провів 91 матч і забив 27 голів. У 2000 році форвард у складі національної команди виграв срібло чемпіонату Європи, а в 2006 році став чемпіоном світу.

Зараз ви читаєте новину «Алессандро Дель П'єро продовжить кар'єру в австралійському "Сіднеї"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути