Ексклюзиви
неділя, 03 червня 2012 16:45

Дель П'єро відмовив "Малазі" і "Монреалю"

Дель П'єро відмовив "Малазі" і "Монреалю"
Алессандро Дель П'єро стане вільним агентом наприкінці червня ФОТО: sport-express.ua

Нападник "Ювентуса" Алессандро Дель П'єро, який наприкінці червня стане вільним агентом, відмовився переходити в "Малагу", повідомляє A Bola.

Нагадаємо, раніше 37-річний ветеран відхилив варіант з "Монреалем". Передбачається, що пріоритетом для Дель П'єро є продовження кар'єри в "Лос-Анджелес Гелаксі" або "Нью-Йорк Ред Буллс".

Раніше повідомлялося, що "Сьон" має намір запропонувати контракт нападаючому. Про це повідомив спортивний директор швейцарського клубу Марко Дегеннаро.

"Наш президент зацікавлений у підписанні Дель П'єро. Зараз ми розглядаємо таку можливість, але розуміємо, що реалізувати її буде дуже складно", - наводить слова функціонера Football Italia.

"У мене були фантастичні роки в" Ювентусі ". Я пишаюся тим, чого зумів домогтися тут ", - цитує Дель П'єро Football Italia.

Додамо, що Дель П'єро провів свій 705-й матч за "Ювентус", який для екс-футболіста збірної Італії став останнім у складі "б'янконері".

Зараз ви читаєте новину «Дель П'єро відмовив "Малазі" і "Монреалю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути