вівторок, 29 травня 2012 18:44

Пранделлі назвав "обраних"

Пранделлі назвав "обраних"
Чезаре Пранделлі визначився із заявкою на Євро-2012 Фото AFP

Наставник збірної Італії Чезаре Пранделлі визначився з остаточним списком із 23 гравців, які відправляться на Євро-2012. Поза заявкою залишилися захисник Андреа Ранокк'я та нападник Маттіа Дестро.

Учора тренер Скуадри Адзурри виключив із розширеного складу з 32 футболістів відразу сім гравців: воротаря Еміліано Вівіано, захисників Давіде Асторі, Сальваторе Боккетті та Доменіко Крішіто, а також хавбеків Луку Чигаріні, Езекіля Скелотто та Марко Верратті.

Ранокк'я провів непростий сезон в "Інтернаціонале", протягом якого 24-річний гравець декілька разів зазнавав серйозних травм. У свою чергу 21-річний Дестро дещо несподівано потрапив до попередньої заявки після того, як забив 12 голів у Серії А за "Сієну".

"Я збирався взяти шість нападників до Польщі та України, однак потім передумав, - пояснив своє рішення Пранделлі. - Тепер подивимося на результати своєї роботи."

Півзахисник "Ювентуса" Еммануеле Джаккеріні - єдиний футболіст, який немає у своєму активі жодного матчу за Скуадру Адзурру. У свою чергу Алессандро Діаманті з "Болоньї" та Фабіо Боріні з "Роми" зіграли за збірну Італії лише в одному товариському поєдинку.

Збірна Італії

Воротарі: Джанлуїджі Буффон ("Ювентус"), Морган Де Санктіс ("Наполі"), Сальваторе Сірігу ("ПСЖ", Франція).

Захисники: Ігнаціо Абате ("Мілан"), Федеріко Бальцаретті ("Палермо"), Андреа Бардзальї, Леонардо Бонуччі, Джорджо К'єлліні (усі - "Ювентус"), Крістіан Маджо ("Наполі"), Анжело Огбонна ("Торіно").

Півзахисники: Даніеле Де Россі ("Рома"), Алессандро Діаманті ("Болонья"), Еммануеле Джаккеріні, Клаудіо Маркізіо, Андреа Пірло (усі - "Ювентус"), Ріккардо Монтоліво ("Фіорентина"), Тьяго Мотта ("ПСЖ"), Антоніо Ночеріно ("Мілан").

Нападники: Маріо Балотеллі ("Манчестер Сіті", Англія), Фабіо Боріні ("Рома"), Антоніо Кассано ("Мілан"), Антоніо Ді Натале ("Удінезе"), Себастьян Джовінко ("Парма").

Зараз ви читаєте новину «Пранделлі назвав "обраних"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути