вівторок, 07 серпня 2007 15:14

Чемпіону світу з фігурного катання світить від 3 до 10 років в"язниці

Чемпіонові світу з фігурному катання Максиму Ставійському загрожує звинувачення в порушенні правил дорожнього руху, яке привело до серйозного ДТП в Болгарії, інформує www.rtr-sport.ru.

Як повідомила дорожня поліція, аварія відбулася напередодні в районі курортного міста Приморсько на південному чорноморському побережжі Болгарії. У повороті джип "Хаммер", яким управляв Ставіський, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем "Хонда", а потім і "Ауді". 23-річний водій "Хонди" помер в лікарні, його супутниця знаходиться в критичному стані, всього в аварії постраждало 5 чоловік. Сам фігурист не постраждав.

По попереднім даним винуватцем ДТП став Ставійський, який на високій швидкості виїхав на смугу стрічного руху. Крім того, за кермо фігурист сів після вживання спиртних напоїв, в аналізах крові виявлено 1,1 промілі алкоголю.

По цьому інциденту утворено досудове виробництво, призначені автотехнічна і хімічна експертизи. Відповідно до чинного законодавства Ставійський може потрапити у в"язницю на термін від 3 до 10 років.

Партнерка Максима - Албена Денкова в розмові з представниками болгарських ЗМІ відзначила, що вона і Максим надзвичайно приголомшені тим, що сталось.

- Головне, що ми постараємося зробити, це поклопотатися про потерпілих, щоб вони могли відновити своє здоров"я. Все інше в руках слідства, - сказала Денкова.
Зараз ви читаєте новину «Чемпіону світу з фігурного катання світить від 3 до 10 років в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути