субота, 13 серпня 2011 13:01

Букмекери вірять, що "Манчестер Юнайтед" стане чемпіоном Англії

Букмекери вірять, що "Манчестер Юнайтед" стане чемпіоном Англії

Британська букмекерська контора William Hill вважає фаворитом англійської футбольної прем'єр-ліги, яка стартує в суботу, торішнього переможця "Манчестер Юнайтед".

Ставки на те, що "червоні дияволи" виграють чемпіонат Англії вдруге поспіль і вп'яте за шість років, William Hill приймає з коефіцієнтом 2,50. На перемогу "Челсі" британці встановили коефіцієнт 3,75, на перемогу "Манчестер Сіті" - 5,00.

Шанси "Арсеналу" і "Ліверпуля" виграти прем'єр-лігу букмекери оцінюють нижче - коефіцієнти на успіх підопічних Арсена Венгера і Кенні Далгліша становить 10,00 і 11,00 відповідно. Поставити на перемогу новачків елітного дивізіону "Куїнз Парк Рейнджерс" можна з коефіцієнтом 2501,00, а "Суонсі" або "Норвіча" - 10001,00.

Найвірогіднішим кращим бомбардиром турніру букмекери називають 23-річного форварда "МЮ" Хав'єра Ернандеса (коефіцієнт 9,50), який лише рік тому дебютував у складі команди Фергюсона. William Hill вважає, що Карлос Тевес (13,00) з "Ман Сіті" і одноклубник Чічаріто Дімітар Бербатов (26,00) мають менше шансів повторити торішній успіх.

На думку букмекерів, найбільше шансів першим втратити роботу у тренера "Блекберна" Стіва Кіна (2,62) і наставника "Куїнз Парк Рейнджерс" Ніла Уорнока (3,00). Ставки на те, що першим тренером прем'єр-ліги, який залишить свій пост, стане Андре Віллаш-Боаш, який влітку очолив "Челсі", приймаються з коефіцієнтом 34,00.

Матчі першого туру англійської прем'єр ліги сезону-2011/12 пройдуть в суботу, 13 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Букмекери вірять, що "Манчестер Юнайтед" стане чемпіоном Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути