субота, 13 серпня 2011 12:10

"Манчестер Юнайтед" підписав нову угоду з корейським футболістом

"Манчестер Юнайтед" підписав нову угоду з корейським футболістом

Півзахисник збірної Південної Кореї Пак Чжи Сун продовжив контракт зі своїм клубом - англійським "Манчестер Юнайтед". Нова угода, підписана 12 серпня, розрахована до кінця сезону-2012/13. Головний тренер команди сер Алекс Фергюсон заявив, що Пак Чжи Сун давно є дуже важливим гравцем для "МЮ", повідомляє офіційний сайт клубу.

Футболіст, коментуючи підписання нового контракту, зазначив, що він радий кожній хвилині, проведеній в "Манчестер Юнайтед". За словами Пак Чжи Суна, він з нетерпінням чекає початку нового сезону, в якому у "МЮ" буде нова молода команда.

30-річний півзахисник перейшов до "Манчестер Юнайтед" в 2005 році з голландського ПСВ. Усього за англійський клуб він провів 177 матчів і забив 24 голи. З "МЮ" Пак Чжи Сун чотири рази перемагав в чемпіонаті Англії, а також вигравав Лігу чемпіонів і клубний чемпіонат світу.

У збірній своєї країни футболіст дебютував в 2000 році. Він грав на трьох чемпіонатах світу - 2002, 2006 і 2010 років. У січні 2011 року після Кубка Азії Пак Чжи Сун оголосив про закінчення міжнародної кар'єри.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" підписав нову угоду з корейським футболістом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути