пʼятниця, 17 жовтня 2008 13:51

Бекхем може побити рекорд Шилтона по кількості зіграних матчів за збірну

Півзахисник "Лос-Анджелес Гелаксі" Девід Бекхем, який є рекордсменом по кількості матчів за збірну Англії серед діючих гравців, заявив в інтерв"ю SkySports, що подібні досягнення для нього не самоціль.

Відбірний матч чемпіонату світ-2010 проти збірної Білорусії минулої середи в Мінську (3:1) став для Бекхема 107-м. В той же час абсолютний рекорд - 125 поєдинків у складі "Трьох левів" - належить знаменитому голкіперу 70 - 80-х Пітеру Шилтону.

"Побити рекорд Шилтона? Якщо чесно, я не заглядаю так далеко, - сказав Бекхем. - Мені просто подобається бути частиною цієї команди. Її гравці впевнені в собі і отримують задоволення від футболу. Схоже, ми нарешті знов почали приносити задоволення нашим вболівальникам. У збірній зараз відмінна атмосфера, і знаходитися в ній дуже приємно".

Також футболіст висловився з приводу нищівної хвилі критики в адресу півзахисника "Ліверпуля" Стівена Джеррарда.

"Я приголомшений тим, що Джеррарда критикують як гравця. Тому що в майці "Ліверпуля" він грає незрівнянно, в майці збірної він також грає незрівнянно. І в матчі з Білорусією він довів, що є одним з кращих півзахисників світу", - підкреслив Бекхем.

sport-express

Зараз ви читаєте новину «Бекхем може побити рекорд Шилтона по кількості зіграних матчів за збірну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути