Ексклюзиви
вівторок, 31 березня 2009 17:00

Англія втратила третього нападника

Англія втратила третього нападника
Збірна Англії з футболу втратила третього нападника перед відбірковим матчем чемпіонату світу 2010 року з Україною. У вівторок, 31 березня, під час тренування травму коліна отримав Даррен Бент. Раніше через травми вибули ще два форварди - Еміл Хескі та Карлтон Коул, повідомляє AFP.

Хескі та Коул отримали пошкодження 28 березня під час товариського матчу збірної Англії зі Словаччиною (4:0). Бент був викликаний у команду вже після гри зі словаками. Як відзначає Sky Sports, замість Бента 31 березня головний тренер збірної Англії Фабіо Капелло викликав нападника "Астон Вілли" Гебріела Агбонлахора.

Зі слів Капелло, у матчі з Україною разом з основним нападником англійської команди Уейном Руні на поле вийде форвард "Портсмута" Пітер Крауч. Гра Англія-Україна відбудеться 1 квітня в Лондоні на стадіоні "Уемблі".

Збірна Англії займає перше місце в шостій європейській відбірковій групі ЧС-2010. У перших чотирьох матчах англійці набрали 12 очок. Українці набрали сім очок у трьох матчах. Також сім очок у збірної Хорватії, але ця команда провела чотири зустрічі.

AFP, SkySports, Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Англія втратила третього нападника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути