Ексклюзиви
вівторок, 31 березня 2009 10:03

Дев"ять причин, чому Україна повинна обіграти Англію

Дев"ять причин, чому Україна повинна обіграти Англію
1. У наших форвардів Андрія Шевченка та Андрія Вороніна англійська кар"єра не вийшла. Переїзд до "Челсі" практично поставив хрест на блискучій футбольній ході Шеви. Поява в "Ліверпулі" Ворони теж ні до чого хорошого не призвела.

Зуб за зуб - такий мотив повинен бути у цих форвардів. Прийшов час віддати "борг" англійцям за спотворені кар"єри зоряних українців.

2. У нас є супермаг Петро Чірухін, якому немає рівних навіть серед англійських шаманів. Зачарувати свої ворота, зачарувати гравців суперника для нашого спортивного психолога - раз плюнути. За плечима Петра Чірухіна багато Олімпіад і безліч олімпійських медалей, а також пам"ятний виступ збірної Олега Блохіна на футбольних полях Німеччини в 2006 році. Тут у Лондоні не фінальний турнір - розмажемо англійців по стінці. Це факт.

3. Матч Англія-Україна відбудеться в день сміху, який, до речі, на Туманному Альбіоні не святкується. Більш святкового жарту, ніж перемога над "батьками" футболу, напевно, важко буде придумати.

4. На преміальні, які пообіцяли нашим футболістам за перемогу над англійцями кожен український гравець зможе придбати собі нерухомість у Лондоні. Про те, як чудово мати будиночки в Англії, напевно не раз розповідали і Михайличенко, і Лужний, і Шевченко, і Ребров. Отже, як то кажуть, є мета - не бачимо перешкод.

5. У відбірковому циклі чемпіонату Європи-2008 англійців у розбитого корита залишила збірна Росії, хай і завдяки хорватам. Коріння у нас загальне, слов"янське, у футбол граємо не гірше - "Шахтар" довів у грі з ЦСКА - тому перемогу першого квітня повинна відсвяткувати саме збірна України.

6. Наш великий тренер Валерій Лобановський не раз повторював, що в будь-якій команді для фарту має бути рудий. Довгий час роль цього "рудого" виконував сам Валерій Васильович. Сьогодні ці функції можна покласти на нинішнього наставника збірної - Олексія Михайличенка. Фарт у будь-якій справі просто необхідний.

7. Усі з дитинства пам"ятають мультфільм - "Як козаки у футбол грали". Всі пам"ятають - важко було, рівень гри англійців був вищим за наш козацький, але, проте, з Туманного Альбіону наші повернулися тріумфаторами.

Завзяття та наснаги збірній Олексія Михайличенка теж повинно вистачити, щоб додому повернутися із щитом.

8. На сьогодні найціннішим і найнеобхіднішим гравцем у збірній України є Анатолій Тимощук. Напередодні матчу Тимощуку виповнилося 30 років. Кращого подарунку, ніж перемога над Англією, важко уявити. Українські футболісти намагатимуться цей подарунок Анатолію піднести.

9. Хто був у Англії, той знає, що найкрасивіші дівчата живуть в Україні, що український борщ смачніший за їх англійську юшку в сто разів, та і футбольний атрибут - пиво у нас на 100% не гірше, але дешевше - факт. Отже, і футбол у нас повинен бути кращим, тому перемогти на Уемблі повинні українці.

БЛІК, Обоз

Зараз ви читаєте новину «Дев"ять причин, чому Україна повинна обіграти Англію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути