Ексклюзиви
понеділок, 30 березня 2009 13:23

Шевченко мріє забити свій 40-й гол збірній Англії

Шевченко мріє забити свій 40-й гол збірній Англії

Андрій Шевченко в інтерв"ю італійській "La Gazzetta dello Sport" розповів про свою ситуацію у клубі і про підготовку українців до протистояння з Англією на "Вемблі".

"Я не шкодую, що повернувся у "Мілан". Я мав відновити фізичні кондиції і зробив це. Мене у клубі не особливо використовують, однак я завжди готовий вийти на поле. Коли я повернувся у Мілан, то сказав, що прийму будь-який варіант розвитку подій.

Я усвідомлював, що буду останнім у переліку форвардів "Мілану".

Я розумів, що мені навряд чи дадуть усе, чого я хочу і усвідомлював, що буду останнім у переліку форвардів "Мілану". Але я до самого кінця маю намір вести себе як професіонал.

Українська збірна ще молода, вона може додати. Ми знаємо, що Англія – одна з найсильніших команд світу, але сподіваємося добре виступити на "Вемблі".

Я ніколи не грав на новому стадіоні: коли у "Челсі" з"явилася така нагода, я був травмований. А на старій арені я виступав двічі. Мрію забити на "Вемблі", адже це буде мій сороковий гол за збірну України. Щоправда, найбільше хотів би забити гол, який допоможе нам потрапити на Чемпіонат світу", – сказав Шевченко.

За матеріалами turnir.com.ua, gazzetta.it

Зараз ви читаєте новину «Шевченко мріє забити свій 40-й гол збірній Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути