Ексклюзиви
середа, 25 березня 2009 17:00

Срна побажав збірній України поразки, П"ятов відповів взаємністю

Срна побажав збірній України поразки, П"ятов відповів взаємністю

Сьогодні увечері збірна України вирушає на Туманний Альбіон для підготовки до матчу відбірного раунду ЧС-2010 проти збірної Англії, який, нагадаємо, відбудеться 1 квітня в Лондоні. За декілька годин до вильоту голкіпер "Шахтаря" і національної збірної України Андрій П"ятов розповів про настрій в команді:

— Атмосфера в збірній робоча. Не дивлячись на те, що через тиждень на нас чекає матч з родоначальниками футболу, запевняю вас - ніхто із цього приводу не нервує і всі як один готові дати бій. Зараз всі невпинно говорять про те, в якій відмінній формі знаходяться англійці, про успіх англійських клубів в Лізі чемпіонів, а іменами Джеррарда, Лемпарда, Бекхема ледь не лякають. Наші хлопці теж в досить хороших ігрових кондиціях, взяти наприклад, Андрія Вороніна, який зараз більш ніж успішно виступає в Німеччині.

— Головний тренер відмовився від п"ятьох футболістів. Четверо з них гравці атакуючого плану: Селезньов, Девіч, Гоменюк, Кравченко. Чи не означає це, що українська збірна діятиме, зосередившись в обороні?

— Перш за все, це рішення головного тренера, а говорити про які-небудь тактичні установки не в моїй компетенції. У нас залишилися ще чотири форварди: Воронін, Шевченко, Кравець і Мілевський.

— Даріо Срна, в одному з інтерв"ю, побажав збірній України поразки…

— Так-так, я читав це інтерв"ю. До речі, перед грою з "Ворсклою" я, в розмові з ним, побажав перемоги збірній Андорри. Але це було все на рівні жартів. Зрозуміло, наша поразка хорватам вигідна, так само як і їхній провал вигідний нам. Але все вирішиться на футбольному полі. Коли повернемося до Донецька, обговоримо з Даріо наші національні справи. Я прихильник того, щоб не дуже звертати увагу на конкурентів, головне — нам вдало зіграти.

— На "Вемблі" тобі ще не доводилося грати, для цього у тебе є всі шанси…

— Ясна річ, зіграти на цьому знаменитому стадіоні — мрія кожного футболіста.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Срна побажав збірній України поразки, П"ятов відповів взаємністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути