Ексклюзиви
понеділок, 30 березня 2009 12:50

Бекхем зіграє проти збірної України в запасі?

Бекхем зіграє проти збірної України в запасі?
Головний ідол футболу Девід Бекхем так пишається своїм новим досягненням, що згоден навіть на роль запасного. У суботу Бекс провів свій 109-й матч за збірну Англії. Таким чином, він обігнав Бобі Мура (108) і став рекордсменом серед польових англійських гравців. Непідкореним для 33-річного півзахисника залишається тільки показник легендарного воротаря Пітера Шилтона з його 125 іграми за збірну Англії. Задоволений Девід навіть не образився на те, що Капелло випустив його лише в перерві.

"Я дуже довго йшов до цього, - говорив задоволений Бекхем після матчу. - Зараз я дуже пишаюся, що обігнав самого Мура і хочу присвятити своє досягнення дружині Вікторії, яка була на трибунах. Але головне, що перемогла команда. Ми всі перш за все думаємо про загальну перемогу. Виходжу я в основі - добре, на заміну - нічого, все одно, я частина команди".

До речі, цю саму команду Англії тренер Жозе Муріньо, який нещодавно працював на Туманному Альбіоні в "Челсі", вважає одним із головних фаворитів ЧС-2010. "Вони здатні нарешті проявити себе і виступити набагато краще, ніж на попередніх великих турнірах, - вважає португалець. - З класними гравцями в Англії ніколи не було проблем. Питання було в тому, як зібрати їх у єдине ціле. Зараз ця збірна має в своєму розпорядженні чудових гравців, а тренером є один з найкреативніших фахівців у світі. Отже, англійців варто боятися".

Однак, нещодавно Муріньо не забув підколоти Бекхема. Тренер знаходився в США, щоб спланувати літній тур до Штатів свого "Інтера". І, міркуючи про тамтешній соккер, відзначив: "Америці потрібні гравці, які приїжджають сюди не просто зрубати грошенят і поїхати".

Якщо відношення Капелло до гравця не змінитися, є шанс, що і 1 квітня на матчі проти збірної України ми не побачимо Бекхема в основному складі. А як цього хочеться...

segodnya.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бекхем зіграє проти збірної України в запасі?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути