Ексклюзиви
субота, 28 березня 2009 11:04

Террі радить своїм партнерам бути обережним із Шевченком

  Джон Террі
Джон Террі
Захисник збірної Англії Джон Террі розповів, що спілкувався з українським нападником Андрієм Шевченком з приводу майбутнього матчу між їхніми командами в рамках відбіркового турніру чемпіонату світу-2010.
"Я листувався з Андрієм, він теж чекає цієї гри. Шевченко чудово забиває, він може затаїтися на всю гру і вистрілити на останній хвилині, тому з ним треба бути обережними. Що можу сказати про суперника? Україна займає високе місце в групі, у них є класні гравці", - наводить слова Террі офіційний сайт "Челсі".

Гру збірної України проти Англії, яка відбудеться 1 квітня, покаже телеканал "Україна".

Cаме цей телеканал виграв тендер на право показу всіх матчів за участю національної збірної України до відбору на чемпіонат світу, а також усіх товариських ігор.

Вчора відбулося відкрите тренування збірної України, а також прес-конференція головного тренера збірної. На відміну від англійців, котрі 28 березня зіграють товариський матч зі словаками, наші футболісти підготовку до матчу проводитимуть тільки в тренувальному режимі.

Наразі збірна Англії займає перше місце в групі з 12 очками після 4 матчів. Українці набрали 7 пунктів в 3 матчах і займають потенційне друге місце.

Сhampion.com.ua, gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Террі радить своїм партнерам бути обережним із Шевченком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути