Ексклюзиви
субота, 28 березня 2009 14:59

Михайличенко зачинить гравців збірної у готелі

Михайличенко зачинить гравців збірної у готелі
Національна збірна України з футболу у відбірковому матчі ЧС-2010 зі збірною Англії готується грати, при цьому відчуваючи постійний тиск з боку суперника, і в умовах дефіциту часу та простору футболісти намагаються ухвалювати правильні рішення на полі.

Як повідомили в прес-службі Федерації футболу України, про це сказав один із асистентів головного тренера збірної Вадим Євтушенко, коментуючи заняття, під час яких футболісти виконували вправи на максимально обмежених ділянках поля.

Крім того, станом на 27 березня, тренерським штабом заплановано одне тренування, а в другій половині дня екскурсія по Лондону (українці готуються до зустрічі в Сент-Олбансі, передмістя Лондона). Після повернення в готель - теоретичне заняття.

Приблизно такий самий графік у збірної і сьогодні, але замість екскурсії - перегляд товариського матчу Англія - Словаччина. Окрім головного тренера Олексія Михайличенка, який спостерігатиме за діями майбутніх суперників безпосередньо на стадіоні, інші це робитимуть в готелі.

У прес-службі ФФУ відзначають, що хоча до гри з англійцями залишилося небагато часу, проте вже зараз можна відзначити повну концентрацію і зосередженість всіх без виключення футболістів. Кожна вправа, кожен епізод вони прагнуть виконати якнайкраще, не поступаючись навіть в тренувальних мікродуелях.

1 квітня збірна України в відбірковому матчі ЧС-2010 зустрінеться із збірною Англії на лондонській арені "Уемблі". Початок матчу о 22:00 за київським часом.

Англійці мають у своєму активі 12 очок з 12-ти можливих і очолюють шосту відбіркову групу ЧС-2010. Хорватія і Україна набрали по 7 балів, проте українці зіграли на один матч менше, пише mycityua.com.

www.utro.ua, www.ffu.org.ua
Зараз ви читаєте новину «Михайличенко зачинить гравців збірної у готелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути