Ексклюзиви
вівторок, 31 березня 2009 16:30

"Наша сила у контратаках" - Сергій Ребров

"Наша сила у контратаках" - Сергій Ребров
Сергій Ребров упевнений, що українці можуть засмутити англійців.

Екс-гравець "Тоттенхема" вважає, що в цьому матчі Англії буде дуже нелегко. Сергій повідомив, що сила нашої збірної у контратаках.

"Я думаю, що Україна добре готується до цієї гри. Вони вже тиждень в Англії. Усі чекають на цей матч, адже він дуже важливий для обох суперників. Я розраховую побачити видовищну гру".

"Українці непогано грають в атаці, але особливо в контратаках. Я впевнений, що англійці підуть вперед з перших же хвилин, і за такої гри у наших є непогані шанси. Михайличенко хороший тренер і непогано знає англійський стиль гри. Ми розраховуємо перемогти, або хоча б зіграти внічию. Ми знаємо, що суперник сильний, але ми також непогано підготувалися".

Не забув Ребров і про свого колишнього партнера по "Динамо": "Андрій - чудовий гравець з сильним характером. Він викладається по максимуму у грі за свою країну, і коли виходить на поле, то є одним з кращих гравців".

Українці непогано грають в атаці, але особливо в контратаках.

"У хорошій формі Воронін, Мілевський регулярно забиває за "Динамо" в єврокубках - у нас є гравці, які можуть створювати небезпечні моменти біля воріт суперника. Взагалі вважаю, що Андрій Воронін зараз у відмінній формі".

Сергій розповів також і про команду Фабіо Капелло: "Неважливо, в якій формі Руні. Він один з кращих нападників світу. Будь-якому захиснику складно проти нього грати. Але Англія сильна не тільки індивідуально. З приходом Капелло вони почали набагато краще грати. Зроблений акцент на колективну гру, а не на гру зірок. Тепер це справжня команда".

SkySportsNews, Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Наша сила у контратаках" - Сергій Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути