вівторок, 28 березня 2017 17:02

Учасників реаліті-шоу на рік забули в лісі

Учасників реаліті-шоу на рік забули в лісі
Реаліті-шоу закрили, а учасників не попередили Фото: variety.com

Учасники британського реалті-шоу "Едем" провели рік у Шотландії в ізоляції. Шоу закрили після чотирьох епізодів. А їм про це не повідомили.

Учасники не здогадувались, що за час зйомок їх країна вирішила покинути Європейський Союз, а Дональда Трампа обрали президентом Сполучених Штатів. Про це повідомляє variety.com.

"Едем" почали знімати в березні 2016 року. 23 людини відправили в Шотландію, де в умовах дикої природи вони повинні були вирощувати худобу, добувати їжу та визначати закони свого нового суспільства. Знімали особистими камерами і фіксованою установкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про доньку Вітні Хьюстон у комі зніматимуть реаліті -шоу

"Це шоу було справжнім експериментом. Коли почалися зйомки, ми й гадки не мали, якими будуть результати. Як ті, хто бере участь, відреагує на ізоляцію протягом декількох місяців", - заявив канал.

Соціальний експеримент закінчився через кілька місяців. У вересні 2016 року шотландська газета The Press and Journal повідомила, що 8 з 23 учасників покинули шоу. Серед причин назвали голод, втому і нудьгу.

В ефір шоу "Едем" вийшло в липні 2016 року на BBC Channel 4. Останній епізод показали в серпні того самого року. Хоча офіційний Twitter оновлювали до жовтня.

У заяві газеті The Guardian представники каналу заявляли, що залишок шоу покажуть пізніше цього року. Щоправда, не зрозуміло, коли саме. Незважаючи на невдачі з першим сезоном, творці шоу мають намір зняти другий.

Зірка серіалу "Беверлі Гіллз" Торі Спелінг хоче показати у власному реаліті-шоу, як робитимуть вазектомію її чоловіку. Дін Макдермот протестує проти цього і навіть заявив, що камери зруйнували його шлюб.

Зараз ви читаєте новину «Учасників реаліті-шоу на рік забули в лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути