Ексклюзиви
вівторок, 03 березня 2015 14:58

Про доньку Вітні Хьюстон у комі зніматимуть реаліті -шоу

Автор: Reuters
 

Близько єдиної дочки американської співачки Вітні Х'юстон Боббі Крістіни Браун, що знаходиться в комі, заявили про бажання знімати реаліті-шоу про те, як вони гірко переживають свою біду.

Громадськість відразу назвала їх рішення низьким і меркантильним. Учасниками реаліті-програми повинні стати тітоньки Крістіни (сестри батька), їх брат і двоюрідні брати і сестри дівчини. Суть шоу - показати, як Бобі бореться за життя. При цьому саму дівчину в програмі показувати не будуть. Як повідомляє видання TMZ, паралельно в програмі будуть розкриватися і інші скандальні теми. Так, одна з тіточок Крістіни звинувачує їх родича в тому, що він став причиною наркотичної залежності Вітні, яка привела її до загибелі в 2011 році. Судячи з наявної інформації, будуть сварки, образи і навіть бійки.

Нагадаємо, що нещодавня спроба вивести Крістіну зі стану штучної коми була невдалою і у дівчини трапилися найсильніші судоми. Стабілізувавши її стан, медики заявили рідним Боббі, що більше не мають наміру робити спроб привести її до тями, оскільки це може бути смертельним для неї. Скільки їй ще треба бути перебувати в такому вегетативному стані - вирішувати рідним. Надії на те, що вона коли-небудь вийде з коми, практично немає.

Зараз ви читаєте новину «Про доньку Вітні Хьюстон у комі зніматимуть реаліті -шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути