вівторок, 15 листопада 2011 15:57

У китайському селі знайшли двійника Путіна

У китайському селі знайшли двійника Путіна

Китайські ЗМІ виявили в одній з глухих сіл центрального Китаю двійника російського прем'єра Володимира Путіна, повідомив один з регіональних сайтів агентства "Сіньхуа".

Ло Юаньпін живе в селі Лунцзюй центральнокитайської провінції Аньхой (Anhui). Він - простий селянин. Вражаючу схожість 48-річного Ло Юаньпіна з російським прем'єром виявив кореспондент однієї з місцевих газет, який опинився в селі. Фотографія, зроблена журналістом, була надрукована у виданні, а потім потрапила на новинний портал провінції Аньхой.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У росіян Путін асоціюється з левом, Медведєв - з ведмедем, а Жириновський - з мавпою

Як повідомляє "Синьхуа", що спеціально відправила кореспондента в Лунцзюй, за Ло Юаньпіном міцно закріпилось прізвисько "брат Путін", проти якого "зірка" не заперечує.

"Звичайно, я - це як і раніше я, як і раніше працюю в полі, так що в цьому сенсі нічого не змінилось", - сказав Ло Юаньпін кореспонденту "Сіньхуа".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін і Медведєв на комбайнах зібрали 6 тонн урожаю

Двійник російського політика проте розраховує, що його несподівана популярність допоможе йому знайти дружину. За словами Ло, він зараз подумує про те, щоб змінити професію й організувати власне шоу.

"Наприклад, можна виступати на корпоративах та інших заходах", - зазначив Ло. "Я хочу змінити своє життя, знайти дружину, створити сім'ю", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «У китайському селі знайшли двійника Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути