понеділок, 17 жовтня 2011 11:46

Леді Гага заборонила своєму двійнику співати

Леді Гага заборонила своєму двійнику співати

Поп-виконавиця Леді Гага змогла добитися заборони на виконання мультгерої Lady Goo Goo пародійних пісень. Про це повідомляє The Guardian.

Lady Goo Goo - персонаж ігрової соціальної мережі для дітей Moshi Monsters. У репертуарі героя є пісня "Peppy-razzi", пародія на "Papparazzi", яку виконує Леді Гага. Виконавиця, незадоволена двійником, звернулася до Високого суду Англії та Уельсу з позовом проти компанії Mind Candy, якій належить соціальна мережа.

За рішенням суду компанії заборонили продавати чи відтворювати пародійні пісні, а також рекламувати або іншим чином поширювати відео, в якому фігурує Lady Goo Goo. При цьому компанії дозволили й надалі використовувати цього ігрового персонажа, але вже без виконання пісень.

Повідомляється, що Moshi Monsters планували розмістити в iTunes пісню, а пізніше і альбом з піснями мультгероїв, серед яких присутній персонаж Дастбін Бівер (Dustbin Beaver), заснований на образі Джастіна Бібера.

Раніше Леді Гага вже намагалася відібрати у фанатів сайт Ladygaga.org, однак комісія Національного арбітражного форуму США ухвалила, що для цього немає підстав. Леді Гага є однією з найпопулярніших виконавиць і вже впритул наблизилася до звання найбагатшої жінки шоу-бізнесу.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага заборонила своєму двійнику співати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути