середа, 12 жовтня 2011 17:51

Леді Гага подарувала прихильнику пасмо волосся

Леді Гага подарувала прихильнику пасмо волосся

Королева епатажу Леді Гага продовжує дивувати фанатів і світову громадськість. Вона подарувала прихильнику пасмо волосся.

Леді Гага знає толк у мистецтві дивувати. Починаючи з одягу - вся світова громадськість обговорювала її "м'ясну" сукню або, навпаки, підкреслено класичний образ а-ля Холлі Голайтлі з фільму "Сніданок у Тіффані". І закінчуючи приголомшливою працездатністю, результатом якої стають мегапопулярні пісні виконавиці.

Ще навесні в інтерв'ю відомому американському виданню дівчина поскаржилася на проблеми з волоссям: вони почали ставати рідкими через постійні зміни абсолютно божевільних зачісок і витравлення природного темного тону волосся. І тут на днях, як би в якості підтвердження своїх скарг, Леді Гага вручила фанатам, які, як завжди, скрізь слідували за своєю "королевою", пасмо волосся. Щоправда, не своїх, а тих, які випали з перуки. Однак і це глибоко шокувало присутніх.

Леді Гага була, як завжди, в образі: височенні підбори, біла гладка перука, сонцезахисні окуляри. І дивне пухнасте вбрання червоного кольору, родзинкою якого стала червона телефонна слухавка, що була прикріплена до нього. Слухавка мала спіралевидний провід, як у старі добрі часи.

Співачка всіляко робила акцент на слухавці, тримаючи її біля вуха, наче з кимось говорила по телефону, позуючи з фанатами, яких вона ласкаво називає "своїми монстриками". У такому вигляді Леді Гага відвідувала нью-йоркську студію. Її супроводжував бойфренд Тейлор Кінні. На тлі своєї епатажної подружки Тейлор виглядав простакувато.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага подарувала прихильнику пасмо волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути