понеділок, 26 вересня 2011 18:07

Леді Гага долучається до політики

Леді Гага долучається до політики

Днями Леді Гага відвідала захід зі збору коштів для виборчої кампанії Барака Обами, який має намір домагатися переобрання на президентських виборах в 2012 році.

Акція пройшла у Кремнієвій долині в Каліфорнії на галявині біля будинку головного операційного директора Facebook Шеріл Сандберг. Там був присутній і сам президент. Вхід на захід, участь в якому взяли близько 70 осіб, коштував 35,8 тисячі доларів.

Як уточнила прес-служба Білого дому, зірка посіла місце за одним зі столів посередині. Вона уважно слухала промову Обами, який виступав протягом 8 хвилин.

За словами очевидців, здавалося, що політик не впізнав Леді. Але цілком ймовірно, що знаменитість перекинулася з Обамою парою слів незадовго до офіційного початку заходу.

А тепер найцікавіше для модниць питання: що вдягла Гага? Судячи з опису її вбрання, не помітити або не впізнати співачку було неможливо. Зірка вибрала чорну мереживну сукню без рукавів і, звичайно ж, туфлі на високих підборах. Світле волосся були високо збите і прикрашене шиньйоном з темного волосся, які спадали довгою хвилею.

Як повідомляє CNN, минулого тижня Леді Гага заявила, що має намір поговорити з Обамою про те, як зупинити травлю щодо школярів з боку їхніх однокласників. Ця проблема стала обговорюватися з новою силою після самогубства 14-річного підлітка в штаті Нью-Йорк.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага долучається до політики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути