понеділок, 10 жовтня 2011 15:26

Двійника Хусейна викрали для зйомок порнофільму

Двійника Хусейна викрали для зйомок порнофільму

Сайт єгипетської газети "Аль-Ахрам" повідомив про незвичайний інцидент, який стався в центрі єгипетського міста Олександрія: там викрали двійника Саддама Хусейна, причому, як стверджує сам викрадений, зробили це іракці для зйомок порнофільму про колишнього диктатора.

Троє озброєних чоловіків напали на місцевого жителя на ім'я Мухаммад Бішар, побили його та затягли в свій автофургон. Потім, після галасливої дискусії, вони викинули його з фургона і зникли, повідомляє NEWSru Israel. Кореспондент видання "Аль-Ахрам", що відвідав Мухаммада в лікарні, розповідає, що потерпілий погано виглядає, на його обличчі численні рани та синці, але говорити він може.

З розповіді Мухаммада Бішар випливає, що він під'їхав на своєму автомобілі до кафе, де збирався недільного ранку випити чашечку кави, коли на нього накинулись "троє в чорному". За словами постраждалого, всі троє були озброєні. Мухаммад також каже, що зі слів нападників він зрозумів: це - іракці, які хочуть його викрасти, щоб потім зняти порнофільм "про Саддама".

Отримавши кілька ударів по обличчю, Мухаммад перестав чинити опір, його запхали в фургон, але потім викинули на бруківку - при цьому він ударився обличчям і втратив свідомість. Отямився він уже в лікарні.

Зазначимо, що Саддам Хусейн був відомим жінколюбом. ЦРУ мало в своєму розпорядженні "домашнє відео", яке було компроматом сексуального характеру на іракського диктатора. Відома порнозірка Чиччоліна в 1991-му пропонувала Саддаму Хусейну "секс в обмін на мир", щоб запобігти війні між Іраком і США.

Зараз ви читаєте новину «Двійника Хусейна викрали для зйомок порнофільму ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути