пʼятниця, 29 липня 2011 12:44

У Швеції викрали машину разом з 70-річною пасажиркою

У Швеції викрали машину разом з 70-річною пасажиркою

У Швеції злодій викрав автомобіль "Сааб", в якому в момент скоєння злочину перебувала 70-річна пасажирка.

Як пише місцеве видання газети The Local, інцидент стався на стоянці неподалік від Векше на півдні країни. Зловмисник зважився викрасти машину, коли вона була припаркована в зоні відпочинку біля шосе. 32-річна Кароліна Стен, яка керувала автомобілем, вийшла з салону в компанії своєї матері, а 70-річна Бригітта, яка подорожувала разом з ними  (її прізвище не називається), залишилася в машині.

Вийшовши з машини, мати й дочка вирушили в туалет, а коли повернулися, "Сааба" вже не було на парковці. Жінки не могли зрозуміти, що сталося та почали хвилюватися за Бригітту. Інші автомобілісти, що були в той момент на стоянці, викликали на місце події поліцію.

Незабаром після цього Бригітта повернулася - вона самостійно дійшла до стоянки по шосе. Літня жінка розповіла, що "Сааб" з нею в салоні викрали одразу, як тільки Кароліна та її мати вийшли з машини. На думку пенсіонерки, викрадач не помітив її, а коли зрозумів, що вона в машині, не зумів її вигнати.

Разом з Бригіттою зловмисник і його спільниця проїхали всього декілька кілометрів. Після цього викрадач зупинив машину і дозволив пенсіонерці вийти. Жінка не отримала ніяких травм під час поїздки.

Поки поліції не вдалося відшукати ні машину, ні злочинців.

Зараз ви читаєте новину «У Швеції викрали машину разом з 70-річною пасажиркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути