пʼятниця, 30 вересня 2011 11:47

Порнозірка планує створити політичну партію та стати мером міста

Порнозірка планує створити політичну партію та стати мером міста

Італійсько-угорська порнозірка Чиччоліна, справжнє ім'я якої Ілона Шталлер, заявила про своє бажання створити Партію чесних і стати мером міста Монци.

Чиччоліна заявила, що всерйоз думає про створення нової політичної партії. За її словами, це буде партія чесних людей, які відстоюють права найменш захищених верств населення і дотримуються ідей пацифізму. "З нас досить маніпуляцій при голосуванні, відкатів і корупції", - заявила Чиччоліна.

Порнозірка підкреслила, що має намір сама агітувати за свою партію і вислуховувати проблеми італійців, передає ANSA.

Також Чиччоліна планує здійснити свою давню мрію стати мером міста Монци. "Я б зробила місто привабливим для туристів, у нього є для цього всі можливості", - сказала Чиччоліна. Королівську резиденцію вона б перетворила на розкішне казино, щоб гроші "рікою текли" до міського бюджету. "Ви ще почуєте про Чиччоліну в політиці", - пообіцяла вона.

Як уже повідомлялось, нещодавно порнозірка заявила, що йде на пенсію. У листопаді їй виповниться 60 років, і вже з грудня завдяки роботі в італійському парламенті (з 1987 по 1992 рік) вона буде отримувати довічну пенсію розміром близько 3 тис. євро.

Зараз ви читаєте новину «Порнозірка планує створити політичну партію та стати мером міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути