четвер, 16 червня 2011 10:52

Порнозірка розповіла про зв'язки з американським конгресменом

Порнозірка розповіла про зв'язки з американським конгресменом

Поки американський конгресмен Ентоні Уінер, спійманий на розсилці своїх надто відвертих портретів шести жінкам, проходить терапію в двотижневій відпустці, скандал не вщухає: одна з віртуальних інтимних подруг Уінера дала проти нього свідчення. Стриптизерка і порнозірка з Сіетла Джинджер Лі заявила, що Уінер просив її брехати про їхні взаємини.

Їх спілкування почалося з політичної дискусії про право жінок на аборт, а також про охорону здоров'я. Але Уінер, стверджує колишня порноактриса Лі, постійно намагався перевести розмову на сексуальну тему. Сама вона, за власним твердженням, на ці загравання не відповідала.

"Він просив мене брехати про наше спілкування. Я знала, що не можу брехати заради нього, але в той же час я не хотіла стати саме тією людиною, хто штовхне його під автобус. Я думаю, що Ентоні Уінер повинен піти у відставку, тому що він брехав. Він брехав суспільству і пресі більше тижня. Якщо він брехав про це, то я не можу особливо довіряти йому і в чомусь іншому", - заявила Джинджер Лі.

Уінер, випадково виклав одну зі своїх інтимних фотографій в Twitter, більше тижня заперечував, що займається поширенням таких знімків, поки не були опубліковані і інші, ще більш відверті фото. Лише після цього він зізнався в порушенні пристойності.

З Джинджер Лі конгресмен обмінювався повідомленнями з березня. Вона визнала, що більшість повідомлень не носили сексуального характеру. Своїх інтимних фотографій Уінер їй теж не надсилав. Коли вибухнув скандал, вона запитала Уінера, що їй відповідати журналістам. Вони продовжували спілкуватися, і 2 червня Уінер зателефонував Лі і сказав: якщо вони обидва будуть мовчати, то скандал сам собою вщухне.

"Одного разу дійшло до того, що він брехав в ефірі загальнонаціонального телеканалу, і я зрозуміла: все, що я скажу після цього сама, буде або брехнею, або визнанням. Я не хотіла робити ні того, ні іншого", - пояснила Лі. Глоріа Аллред, адвокат стриптизерки, заявила, що Лі готова надати матеріали свого листування з Уінером і дати офіційні свідчення, якщо це буде потрібно.

Але ще більш серйозна загроза нависла над Уінером з боку його колег по партії. Лідер демократів Палати представників Ненсі Пелосі зажадала від Уінера відставки, а від колег - провести розгляд, щоб з'ясувати, чи порушила поведінка Уінера кодекс етики конгресмена. Цей розгляд може розтягнутися на кілька місяців, або навіть до року.

Але чекати його завершення ніхто не буде: колеги, здається, все наполегливіше закликають зганьбленого політика скласти повноваження. Сам президент Барак Обама в понеділок сказав: "На його місці я б пішов у відставку".

Зараз ви читаєте новину «Порнозірка розповіла про зв'язки з американським конгресменом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути