вівторок, 14 червня 2011 20:26

Чапкіс пише книгу про сексуальну слабкість чоловіків після сорока років

Чапкіс пише книгу про сексуальну слабкість чоловіків після сорока років

81-річний хореограф Григорій Чапкіс пише третю книжку про другий кризовий вік для чоловіків після сорока років. Вона матиме назву "Що має знати чоловік після сорока". Про це він розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Другий кризовий вік для людей — після сорока років. В такому віці розлучаються 82-85% сімей, якщо навіть є діти. Все починається із сексуальних питань. Чоловік після сорока слабшає, він вже наївся до сита. Спочатку спав з дружиною щодня. Потім через день, далі двічі на тиждень і раз в місяць. Починаються скандали типу "Ти потух, мене не хочеш".

Або ж чоловік ослабів у сім'ї, а з боку ого-го, чужа жінка. Він зрадив. Всьо, рильце в пушку. Тоді він готовий і пропилососити, і навіть сміття винести", - зазначив хореограф.

Скандали бувають і через те, що чоловік багато працює.

"Він паше на двох-трьох роботах і приходить пізно. Всьо, тарілки летять, де ти був, знову в неї. А буває вона паше, а чоловік їй сцени ревнощі закатує щовечора", - відмітив.

Змалював Чапкіс і психологію жінки.

"Вона прожила двадцять років з чоловіком і може дозволити собі ходити в засмальцованому халаті, незачесана, без макіяжу. А в той же час біля нього секретарша ходить вся така "из себя". Всьо, почалися проблеми", - зауважив Григорій Миколайович.

Першу свою книжку "Танець і Любов: секрет довголіття" Чапкіс видав восени 2007 року.

Це автобіографічна повість про те, як танці стали для Чапкіса не тільки сенсом життя, а й секретом людського довголіття. Друга книжка "Мої жінки", про всіх жінок в житті хореографа, вийшла рік тому.

Зараз ви читаєте новину «Чапкіс пише книгу про сексуальну слабкість чоловіків після сорока років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі