Ексклюзиви
пʼятниця, 10 червня 2011 16:53

Чапкіса в День Незалежності Аргентини нагородили орденом і титулом
14

Фото: Фото: Тарас ПОДОЛЯН

У столичному ресторані "Ранчо Ель Гаучо" відсвяткували День незалежності Аргентини. Гості почали збиратися о 17. 30. Дехто з жінок прийшов у широких спідницях, у волосся вплели квіти.

"Хотіла виглядати, як справжня аргентинка. Вони люблять усе квітчасте, яскраве", - каже киянка Світлана.

"Аргентинки хоч і схожі на українок, але вони дуже ниряшні. Можуть одягти футболку з плямою на грудях або з вирваною ширінкою на джинсах. Мені аргентинки ніколи не подобались. Смокчуть свою мате (холодний чай) і сплять довше, ніж працюють", - перебиває дівчину киянин Святослав. Він чотири роки жив і працював в Аргентині.

Офіціанти на столи виставляють підноси з шашликами і канапками. Кілька гостей налітають на перший стіл. За десять хвилин офіціанти забирають порожній піднос.

Дівчина у червоному міні-платті випиває чотири стакани аргентинського вина.

"Трохи тепле. Але пити так хочеться. В горлі сохне", - каже, поки на сцені виступають працівники аргентинського посольства.

За півгодини приходить хореограф Григорій Чапкіс. Йому вручають титул "Людина Карнавал" і орден як найкращому учителю танго в Україні. Чапкіс п'ять хвилин стоїть біля сцени і йде до фуршету. Вітається з депутатом Київради Олександром Бригінцем і телеведучою Анжелікою Рудницькою. У джинсових шортах прибігає хореограф Дмитро Коляденко.

"Я же не опоздал? - перепитує у гостей. - Я люблю аргентинські танці, та й Аргентина мені подобається", - каже, не знімаючи сонцезахисні окуляри.

Друзі гукають його до столу, куди офіціанти ставлять свіжу порцію шашлику.

Зараз ви читаєте новину «Чапкіса в День Незалежності Аргентини нагородили орденом і титулом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути