понеділок, 06 червня 2011 20:46

Стросс-Кан не визнав себе винним у суді

Стросс-Кан не визнав себе винним у суді

Колишній керівник Міжнародного валютного фонду Домінік Стросс-Кан, звинувачений в сексуальних домаганнях до покоївки в Нью-Йорку, відмовився в суді визнати свою провину, повідомляє Agence France-Presse. Слухання справи Стросс-Кана почалися в Нью-Йорку в понеділок, 6 червня.

За версією слідства, Стросс-Кан 14 травня 2011 в номері готелю Sofitel напав на покоївку, яка збиралася прибрати у приміщенні. Колишній керівник МФВ схилив жінку до орального сексу. Він був затриманий в той же день на борту літака Air France перед вильотом до Парижа.

Раніше про невинність Стросс-Кана заявляв його адвокат Бенджамін Брафман. Після затримання екс-керівник МВФ, який подав у відставку через сексуальний скандал, був поставлений під варту і вийшов під заставу в один мільйон доларів лише 20 травня.

Стросс-Кан дав згоду на проведення ДНК-експертизи, яка повинна показати, чи був у нього контакт з покоївкою. Наприкінці травня повідомлялося, що на одязі покоївки виявили сліди ДНК Стросс-Кана, однак згодом ці відомості були спростовані.

За даними The New York Post, адвокати Стросс-Кана збираються на суді розповісти про порушення, допущені в ході слідства, які поставлять під сумнів звинувачення в адресу колишнього керівника МВФ.

Перед засіданням у понеділок біля будівлі суду зібралися більше ста покоївок на знак протесту проти сексуального насильства на роботі. Наступного разу Стросс-Кан з'явиться перед судом 18 липня. 

Раніше повідомлялося, Стросс-Кан запідозрив Путіна у змові проти нього.

Зараз ви читаєте новину «Стросс-Кан не визнав себе винним у суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути