вівторок, 24 травня 2011 10:24

У справі Стросс-Кана з'явилися перші докази

У справі Стросс-Кана з'явилися перші докази

У справі про зґвалтування, за якою проходить екс-голова МВФ Домінік Стросс-Кан, з'явився перший доказ, який може стати головним свідченням його винуватості.

Сліди ДНК, виявлені на одязі потерпілої, відповідають зразкам, узятим у колишнього голови МВФ. Про появу цього доказу повідомили одразу два джерела інформагентства, знайомі з перебігом розслідування. Жоден з них, проте, не повідомив, в якому саме вигляді сліди ДНК знайдено на одязі передбачуваної жертви. За словами джерел, зараз проводиться додаткова перевірка.

Також у ході розслідування з місця передбачуваного злочину вилучили частину килима і зразки інших поверхонь з готельного номера. Як повідомили AP слідчі, цілком імовірно, що на килимі могли виявитися сліди сперми Стросс-Кана - після того, як чоловік, як підозрюють, примушував її займатися з ним оральним сексом.

Екс-голова МВФ здав аналізи на ДНК одразу після арешту 14 травня. Його було затримано у міжнародному аеропорту імені Джона Кеннеді перед вильотом до Парижа, після чого було доставлено до слідчої в'язниці, де було висунуто звинувачення у сексуальному домаганні 32-річної покоївки нью-йоркського готелю Sofitel.

Зараз ви читаєте новину «У справі Стросс-Кана з'явилися перші докази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути