пʼятниця, 20 травня 2011 14:53

Грубість і агресія Стросс-Кана лякала навіть повій

Грубість і агресія Стросс-Кана лякала навіть повій

Домінік Стросс-Кан не просто користувався послугами повій, але і "поводився з ними як тварина".

Про це заявила відома в певних колах власниця ескорт-агентства Wicked Models Крістін Девіс. За її словами, серед 10 тисяч її клієнтів - десятки знаменитостей. І Стросс-Кан користувався послугами її співробітниць двічі в 2006 році.

Крістін Девіс розповіла, що Стросс-Кана їй представила боснійська повія Ірма Нічі. За словами Нічі, Стросс-Кан був одним з її паризьких клієнтів. Раніше Нічі заявляла, що надавала інтимні послуги і футболістові Девіду Бекхему, але той заперечував ці повідомлення. Нагадаємо, Бекхем подав до суду на журнал, який опублікував "наклепницьку" статтю і вимагав 25 млн доларів, але в результаті не отримав ні грошей, ні спростування.

Як стверджується, послугами Wicked Models Стросс-Кан користувався в 2006 році. Тоді він ще не обіймав пост директора-розпорядника МВФ, але вже готувався брати участь у виборах президента Франції.

Девіс, відома на прізвисько "Манхеттенська Мадам", стверджує, що, згідно з її записів, Стросс-Кан вперше подзвонив їй в січні 2006 року і попросив надати йому свіжу "цілком американську" жінку. За дві години, проведені з нею в готельному номері, він заплатив 2500 доларів готівкою. Але жінка заявила своїй начальниці, що клієнт був агресивний, і вона більше не бажає його бачити.

У вересні 2006 року, коли Стросс-Кан прибув до Нью-Йорка на конференцію, яку проводив екс-президент США Білл Клінтон, він знову зажадав ескорт-сервіс. На цей раз Девіс прислала йому жінку з Бразилії. Та, повернувшись, повторила скарги своєї попередниці і закликала свою начальницю більше не посилати йому жінок: Стросс-Кан, за словами бразилійки, був занадто грубий і агресивний.

Але при цьому він все-таки підтримував якийсь рівень пристойності, так як мав справу не просто з якоїсь окремої повією, але з представницями ескорт-агентства.

"Дівчата говорили, що він безцеремонний, надто загребущій і несамовитий. Він нікого не гвалтував. Але все-таки за 1000 доларів на годину або більше, ми очікуємо, що клієнти будуть вести себе як джентльмени, а не тварини", - сказала Девіс.

Мадам додала, що зазвичай не повідомляє імен своїх знаменитих клієнтів, але чоловіка, схильного до насильства, вона захищати не збирається.

Як повідомлялося, 14 травня Стросс-Кан був арештований в США за звинуваченням у сексуальних домаганнях. Він знаходиться в нью-йоркській в'язниці "Рікерс Айленд".

Зараз ви читаєте новину «Грубість і агресія Стросс-Кана лякала навіть повій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути