четвер, 19 травня 2011 09:25

Стросс-Кан більше не глава МВФ

Стросс-Кан більше не глава МВФ

Директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду Домінік Стросс-Кан, якого утримують у нью-йоркській в'язниці, за звинуваченням у нападі на покоївку, подав у відставку.

У заяві, поширеній адвокатами Стросс-Кана, йдеться, що він вже повідомив інших членів ради директорів МВФ про своє рішення негайно покинути пост глави відомства.

На сайті МВФ розміщено листа тепер уже колишнього директора Фонду, в якому він пише, що "змушений подати виконавчій дирекції прохання про відставку з поста керуючого директора".

"У цей момент я насамперед думаю про свою дружину, яку я люблю більш за все на світі, про моїх дітей, про сім'ю і друзів", - написав Стросс-Кан.

"Всім вам я хочу сказати, що з усією можливою упевненістю заперечую всі звинувачення, висунуті проти мене", - додав він.

"Я хочу захистити організацію, якій я служив чесно і самовіддано, і особливо я хочу присвятити всі свої сили, весь свій час і всю мою енергію доведення своєї невинності", - пояснив Стросс-Кан свій крок.

Як повідомлялося, минулими вихідними поліція Нью-Йорка висунула Стросс-Кану звинувачення в сексуальних домаганнях, спробі зґвалтування і незаконному позбавленні волі.

Зараз ви читаєте новину «Стросс-Кан більше не глава МВФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути