середа, 18 травня 2011 18:11

Жертва Стросс-Кана живе в будинку для хворих на СНІД

Жертва Стросс-Кана живе в будинку для хворих на СНІД

Проблеми глави Міжнародного валютного фонду (МВФ) Домініка Стросс-Кана, який за підозрою у скоєнні злочину сексуального характеру ув'язнений у нью-йоркській в'язниці, придбали новий характер - як з'ясувалося, його передбачувана жертва знімала квартиру в будинках, де проживали виключно носії ВІЛ та хворі на СНІД, пише газета New York Post.

За даними видання, 32-річна покоївка, яка емігрувала в США з Західної Африки, починаючи з січня проживала зі своєю 15-річною дочкою в будинку, який Об'єднане товариство носіїв ВІЛ та хворих на СНІД Гарлема призначає виключно для дорослих, уражених цим вірусом, та членів їх сімей.

Газета з'ясувала, що і раніше жінка знімала квартиру в Бронксі в одному з будинків, зарезервованих гарлемским товариством хворих на СНІД.

Співробітник товариства заявив, що, щоб отримати квартиру в будинку, де живе жертва Стросс-Кана, принаймні, один дорослий чоловік у сім'ї повинен бути носієм ВІЛ або хворим на СНІД. При цьому в будинок не допускаються здорові дорослі люди, у дітей яких виявлено вірус.

Куратор будинку, де живе емігрантка, підтвердив, що вона проживає в квартирі одна разом з дочкою.

Зараз ви читаєте новину «Жертва Стросс-Кана живе в будинку для хворих на СНІД». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути